top of page

Een wereld "in de War" of "in the War" (5)

Deel 5 alweer. We komen nu snel dichter bij de actuali-tijd. Het is duidelijk hoe het jonge Amerika een bewust doelwit was van de bestaande macht uit Europa. Er is ook nog behoorlijk verzet in Amerika tegen de overheersing van de grootmachten, die in de diverse handelsgebieden hun monopolie positie vestigen. Zowel tegen de macht van de Amerikaanse families als van het "Oude Geld" uit Europa en de enorme machtcentra die met deze fusies worden gevormd.


Wat u moet weten uit eerdere artikelen die ik schreef is dat in Europa in diezelfde periode voor 1900 het nieuwe Zionisme van de grond komt en de Franse Baron Edmund de Rothschild dan al 20 jaar bezig is, om grote stukken grond aan te kopen in Ottomaans Palestina. Dat grondgebied wordt aan het einde van de Eerste Wereldoorlog op de Ottomanen veroverd door de Engelsen. Hierom was min of meer opdracht voor gegeven door Rothschild. Via de Balfour Declaration gaf de Engelse Kroon daarvoor haar fiat.


Dan is de 1e WO afgelopen en wordt er een kersverse vredesalliantie opgetuigd. De League of Nations of ook wel de Volkenbond. Het huis van Morgan en de Rockefeller Foudantion hebben hier een betekenisvolle rol in. Wat heeft Amerika in hemelsnaam te maken met deze oorlog die zich voornamelijk op het midden en het Oost-Europese continent afspeelde? In ieder geval bepaald deze Volkenbond na de 1e WO dat Engeland het mandaat over Ottomaans Palestina wordt toegekend. Met de opdracht om de mogelijkheid te onderzoeken om er een 'Joods Tehuis' te vestigen.In het midden staat het logo van de League of Nations. U mag het best allemaal toeval vinden, maar het logo van de nieuwe Volkenbond, de alliantie van de League of Nations is een blauw witte 5 puntige ster. Nu kunnen we overal heel graag een complot in willen zien of... juist die gedacht steeds heel ferm van de hand wijzen. Door met name de combinatie van toeval als heel vergezocht te bestempelen. Maar in de categorie bewust of onschuldig toeval, mag u zelf vinden wat u ervan vindt.


Er is zowel een verschil als een overeenkomst met de blauwe ster in het midden tussen het logo van de Volkenbond en de Vlag van Israël. Het verschil is de Pentagram en de Hexagram. De Pentagram is veel meer bekend vanuit de occulte hoek. Het verhaal gaat dat het ontwerp van de Amerikaanse vlag oorspronkelijk zespuntige sterren betrof. De hexagram dus. Maar dat is met een verhaal, dat als heel onschuldig overkomt, maar niet met documenten te bewijzen is, aangepast naar de pentagram met vijf punten.


De Stars en Stripes wordt in 1777 officieel als de Amerikaaanse vlag aangenomen. (zie ook deel 3) De eerste vlag wordt de Betsy Ross vlag genoemd. Naaister Betsy Ross die de opdracht kreeg om de vlaggen te naaien, zou met succes hebben betoogd dat de vijfpuntige ster veel gemakkelijker te knippen zou zijn. Dat zou namelijk ook een heel aannemelijke onschuldige verklaring kunnen zijn voor het gebruik van het pentagram, die later ook op de vlag van de Europese Unie terechtkomt.


In de Grote Depressie van de jaren '20 wordt de macht van de grootkapitaal families in Amerika weer opnieuw, doorslaggevend bevestigd. Goldman Sachs, de Lehman Brothers

Bank en anderen, profiteerden volop van de Crash in 1929.


Is dat niet herkenbaar van onze eigen recente Banken crisis, de Corona crisis en de Energie crisis? Het is een economisch slagveld, maar..... de BIG Corporations blijven of buiten schot of schrijven juist extra vette winsten bij. Niets nieuws onder de zon, in die tijd was het niet anders! House Banking Commissievoorzitter Louis McFadden (D-NY) zei over de Grote Depressie: “Het was geen ongeluk. Het was een zorgvuldig bedachte gebeurtenis… De internationale bankiers probeerden op deze manier een toestand van wanhoop te bewerkstelligen, ze zouden zich hieruit kunnen ontwikkelen tot heersers van ons allemaal”.


Senator Gerald Nye (D-ND) zat in 1936 een munitieonderzoek voor. Nye concludeerde dat het Huis van Morgan de VS in de Eerste Wereldoorlog had gestort om hun leningen te beschermen

en een bloeiende wapenindustrie te creëeren. William O. Douglas, rechter bij het Hooggerechtshof, verklaart: "De invloed van Morgan is de meest verderfelijke in de industrie en de financiële wereld van vandaag."


Jack Morgan reageert door de VS een duwtje in de rug te geven in de richting van de Tweede Wereldoorlog. Het huis van Morgan heeft innige banden met twee van de rijkste families in Japan, de Iwasaki famlie en de Dan familie, bekend van Mitsubishi. Door de chaos in het na-oorlogse Europa was het weerbarstige continent nu rijp voor de genadeklap.


We zien meerdere gelijkenissen met het Hamas-Israël conflict. Een stel compleet psychiatrische idioten wordt losgelaten en op hun haat-onderwerp afgestuurd. Hoe ze het allemaal en wat ze precies doen is niet van belang. Dat interesseert ze verder helemaal niets, als het maar chaos en ellende veroorzaakt. Maar dát ze worden losgelaten als een stel dolle honden, is wel van belang. Want deze machten controleren vele landen en allerlei partijen. Dus zo'n conflict ontstaat niet zonder dat ze er op een of andere manier bij betrokken zijn.


Het is de handtekening van de sluwheid om altijd zelf contra-partij te hebben gekweekt om achter de hand te hebben. De contra partij! Een standaard vijand, die altijd in staat is om de andere partij te ontregelen. Als er een conflict nodig is, laten ze de beteugeling los van de troep honden die ze eerst zelf hebben opgehitst en uitgehongerd. Die mogen hun gang gaan totdat ze de orde teruggrijpen en de lijnen uitzetten, zoals van tevoren gepland,


Het klinkt wel heel vergezocht, nietwaar? Dat de gruwelijkheden van Twee Wereldoorlogen een bewuste sluwe en berekenendde component zouden verbergen. Helemaal met de Holocaust in gedachten.


Maar U moet het zo zien, dat er barbaren als Hamas strijders bestaan, zegt al genoeg. Die worden namelijk niet zo geboren, maar zo gemaakt. Het verlies van mensen en op welke manier, laat het kwaad echt volkomen koud. Zij laten de situatie gewoon even gaan. Dat mag op de manier zoals de wilde bloedhonden het zelf willen, dat is hun beloning. Want het hoe maakt niet uit, het gaat om de uitkomst. Het grote doel erachter.


De beide Wereldoorlogen passen in nieuwe draaiboek van een ideaal scenario voor een oorlog van maximaal 4 tot 5 jaar. De Eerste Amerikaanse Onafhankelijksoorlog duurde nog 8 jaar, (1775-1783) maar de Tweede waar de Rothschild's hun invloed voor hadden gebruikt, duurde 3 jaar (1812-1815) De Amerikaanse Burgeroorlog duurde vervolgens 4 jaar lang, van 1861-1865. De Eerste Wereldoorlog speelde zich af tussen 1914-1918 en de Tweeede Wereldoorlog duurde een jaar langer (1940-1945)


Hoe beëindig je een Wereldoorlog op tijd? Door in te grijpen op een strategisch moment en de vlag te veroveren, nietwaar? Dat is wat de VS heeft gedaan en zij hebben de oorlog relatief eenvoudig gewonnen. Relatief gezien, want het was natuurlijk in het geheel gewoon een uiterst koudbloedige en gruwelijke greep op de wereldmacht. Deze was name zo cruciaal om de macht in Europa definitief te kunnen grijpen. Maar goed, zij hebben de oorlog helemaal niet gewonnen.


De oorlog tegen de Duitsers is namelijk gevoerd door de Russen. De bankiersfamilies hebben de Russen namelijk heel flink gefinancierd vanuit de VS. Met een tweeledig doel. Allereerst zodat de Russen voor hen de kolen uit het vuur zou halen. Maar vooral ook om hen daarmee tegelijkertijd ook als machtsblok te verzwakken. Het heeft de Russen bijna 24 miljoen levens gekost.


Zonder de Russen waren 'de geallieerden' nog heel erg lang volkomen kansloos geweest. De Russen waren ook als eerste in Berlijn, maar zijn vervolgens vakkundig verraden door de Amerikanen die victorie kraaiden over de Tweede Wereld Oorlog, terwijl zij het verlies van de levens van 400.000 soldaten te betreuren hadden. Nog altijd niet weinig, maar wel ZESTIG keer minder dan de Russen.


De Russen kregen als dank voor hun offer en hun moeite, het mes in de rug. De effectieve geoliede Amerikaanse Hollywood propaganda, maakte met de halve waarheid, van de geallieerden de absolute helden en van de Russen zelfs een mogelijke nieuwe volgende vijand. Al heel snel verbonden, drie van de vier kwartieren, waarin Berlijn verdeeld was, zich met elkaar en sloten de grenzen naar het Russische kwartier. Wat het begin was van de bouw van de Berlijnse Muur en wat de Koude Oorlog tot gevolg heeft gehad.


En zo werd Rusland uit Europa weggejaagd en weggehouden. Vervolgens werd  "de Vrede" gecontroleerd onder de nieuw opgerichte NAVO alliantie onder aanvoering van... de VS. Waarmee Amerika definitief voet zette op Europese bodem en nooit meer is weggegaan. Want de Navo start haar militaire verbond, met de VS als aanvoerder, terwijl de VN als Vredes Alliantie wordt opgericht, óók met Amerika als aanvoerder. Allemaal na de Tweede Wereld Oorlog.


Bent u nog nieuwsgierig naar het logo van de Navo, trouwens? Kent u het logo? Als u het hier ziet, dan weet u het wel weer, denk ik. Let op: Het is óók een blauw wit sterretje!Tegelijkertijd is toen direct ook in het Midden Oosten de macht uitgebreid. Een geduldige en gedegen voorbereiding van zo'n 70 jaar door de Rothschild familie van Frankrijk in samenwerking met die van Engeland, resulteerde in de vestiging van de Staat Israël. Wie daar meer van wil weten adviseer ik deel 2 en 3 van mijn serie "Het begin van een Nieuwe Wereld" te lezen.


Het "Project Israël" is ook wel degelijk vanuit een echte en hele diepe overtuiging gerealiseerd door Baron Edmond de Rothschild. Hij heeft zelf de vestiging van de Staat Israel niet meegemaakt, want hij overleed in 1938. Maar de verklaring waarmee in 1948 de onafhankelijkheid werd uitgeroepen is in ieder geval ondertekend aan.... de Rothschild Boulevard in Tel Aviv. Hij staat bekend als de "weldoener" van Israël en... in de jaren vijftig zijn de overblijfselen van hem en zijn vrouw overgebracht naar Israel, om daar begraven te worden.


Maar het uiteindelijke resultaat is dat Israël het enige land in het hele Midden Oosten is, dat de invloed van de Westerse democratie vertegenwoordigd. De eenzame wig in het Midden Oosten.

Wat we nu zien, is een vervolg op die oude strijd om de wereld te verdelen in twee partijen zodat er na de finale maar eentje overblijft.


Rusland - China - Iran - Turkije - Islam > Het Oosten!

Amerika, Japan - Israel - Europa - Christendom > Het Westen


En het geld is de sturende bron. De wortel van het kwaad.


Het kwaad dat geen idee heeft wat haar te wachten staat als de laatste zandkorrel door de zandloper naar beneden valt en de Almachtige God, de Schepper van Hemel en Aarde, de God van Liefde, Genade en Rechtvaardigheid en volkomen Trouw, hier op aarde komt ingrijpen. En dat moment komt snel dichterbij.


Maranatha!


65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page