top of page

The Great Science

Dit bericht is een 'must read, must see' voor mensen die voor het komende najaar geïnformeerd willen zijn. Of voor mensen die graag in gesprek willen met mensen in hun omgeving over wat te doen met vaccineren. Informeer jezelf! Vooral de video van Dr. Sucharit Bhakdi is dan belangrijk. Ook voor leken, best nog een te hanteren uitleg over het immuunsysteem en de aanval daarop.


Het is even een bericht tussen mijn blogserie door > Het begin van een nieuwe wereld. Als je die nog niet hebt gezien klik hier om straks met deel (1) te beginnen Maar first things first.


Censuur in sneltreinvaart


We zijn aanbeland in het laatste stukje jaar waarin we onze vrijheid van meningsuiting, die al flink beperkt was, helemaal moeten gaan missen. Om dat te illustreren kan ik u melden dat ik in mijn tijdlijn van LinkedIn een 'vers' bericht zag verschijnen met een video waarin Advocaat Dr. Reiner Fuellmich zijn opening statement voordroeg voor zijn rechtszaak. Hij klaagt een aantal globalisten aan voor misdaden tegen de mensheid.


Ik dacht al dat ik snel zou moeten zijn om te video te downloaden, maar het was al te laat. De link leidde naar een nietszeggende videootje van 15 seconden. (Géén voorreclame, maar een aso tiktok video) Via de eigen website van de auteur van het bericht, kwam ik alsnog op een link rechtsreeks naar de video op YouTube, maar die was al geblokkeerd. Dat ging dus razendsnel.

En de Digital Service Act moet nog van kracht worden

Maar goed, na wat zoeken vond ik de video wel op Rumble. Met een ongelooflijk aantal grote namen en specialisten, juist ook op allerlei verschillende gebieden, maakt hij het brede overzicht compleet. Zoals hij ook begint. Het lijkt ingewikkeld, maar alleen op het eerste gezicht.

Ik ben nog niet toe aan de ruim 4 en 5 uur durende dagsessies, want ik ben nu even met een studietje bezig waarvoor ik over twee weken examen moet doen.


Via deze video ben ik ook bij deze presentatie van Dr. Sucharit Bhakdi gekomen, die hij o.a. gaf in Athene en Wenen. Een gepensioneerde medisch biologisch wetenschapper met een geweldige staat van dienst. Ik heb persoonlijk gezien hoe schokkend zijn wikipagina is aangepast. Waar eerst alleen maar veel ruimte was voor allerlei loftuitingen en prestaties, staat het nu helemaal vol met zijn complotverdenkingen. Maar wat hij desondanks voor elkaar heeft gekregen, is groots.


Maar deze presentatie is vooral belangrijk nieuws om grondig mee geïnformeerd te zijn voor wat betreft ons immuunsysteem en de aanval daarop. Het is niet heel erg ingewikkeld, maar goed, ik bekijk dit soort studies al bijna 3 jaar. Daarbij heb ik, met betrekking tot ons immuunsysteem, ook nog een klein beetje achtergrond ervaring. Maar goed, mooi materiaal om iemand ook eens de andere kant te laten zien? Die van de bescherming door ons immuunsysteem! Door God als het meest ingenieuze systeem aan ons geschonken.


We moesten het hebben van gepensioneerden, die meer ongebonden zijn.

Beide mannen zijn gepensioneerd, en wellicht behoorlijk financieel onafhankelijk. Dat maakt misschien dat zij de handen meer vrij hebben en niet gebonden zijn aan bedrijfsvoorschriften voor communicatie. Maar goed, Dr. Bhakdi heeft nog een jong kind en is mede daarom ook bijzonder gepassioneerd in zijn strijd tegen depopulatie middels de medische biowapens. Dapper, want met een jong kind, is hij op die manier ook best kwetsbaar, lijkt me.


Bekijk de twee video's waarvan met name die van Dr. Sucharit Bhakdi, belangrijk is om aan mensen te laten zien die dit jaar weer voor de griepprik gaan.

Niets is meer hetzelfde en dat wordt het ook niet meer, lieve mensen.

Zoek waarheid, geen sensatie!

Laat je vooral niet in de luren leggen over de debunks en de lelijke verklaringen online die moeten bepalen dat deze mensen niet meer serieus worden genomen en zodoende zelf de mond niet meer hebben. Het is vakkundige framing met zo veel aandacht en venijn, dat het waarschijnlijk weerspiegeld hoeveel waarheid er niet gehoord mag worden. En gepensioneerd zijn staat tegenwoordig blijkbaar gelijk aan seniel en uitgeblust, waar het vroeger wijs en ervaren was. Voor hen geldt, wat mij betreft, het laatste!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page