top of page

Een wereld "in de War" of "in the War" (7)

Bent u ook nieuwsgierig naar het theater van de wereld dat de Verenigde Naties heet? Ik zal u eerst vertellen hoe het verzet in Amerika definitief is gebroken. Dat is gebeurd met de openbare executie van John Fitzgerald Kennedy. Dan hebt u er daarna een beetje beter beeld bij hoe de machtsverhoudingen liggen.


Het geldsysteem dat wij over de wereld gebruiken, of beter gezegd het schuldensysteem, is volledig in handen van een alliantie van familie dynastieën, die het oorspronkelijk hebben opgezet. Vermoedelijk onder aanvoering van de bankenfamilie de Rothschild's. Dat is zonder harde bewijzen de meest logische verklaring. Maar voor mij is het geen vraag meer.


De FED waar de ogen van de wereldeconomie op gericht zijn, omdat zij de rentestand controleren, is ooit opgericht door een alliantie van de grootkapitaalfamilies. Dat geldt dus ook voor alle uitvloeiïngen daarvan. Zoals bijvoorbeeld de ECB (De Europese Centrale Bank) Zou het logisch zijn om te denken dat ze de belangrijkste zeggenschap sindsdien, ooit uit handen zouden hebben gegeven?


Particuliere organisaties besturen het geld en de wereld

Zij hebben zichzelf hiermee volkomen in de kern van de macht verankerd, die overheden en regeringen ver overstijgen. Sterker nog, die zijn volledig aan hen onderworpen. Want zij hebben de exclusieve rechten voor de gelduitgifte van landen! Het geld drukken, het uitlenen en het innen van die schulden en de bepaling van de rentevoet, het is allemaal gecontroleerd door een particuliere groep mensen, die zo de feitelijke controle hebben over al het geld van de wereld.


Dat lijkt alleen voor het grote oog van de wereld niet zo. Precies dat is volkomen misleiding van het uiterlijke verhaal. Maar op de achtergrond zijn zij de sturende macht die het voor het zeggen heeft. Dat is een groot en omvangrijk masterplan op weg naar wereldheerschappij. En daarin worden geen hindernissen, weerstand of oponthoud in gedoogd. Wilt u een goed voorbeeld van de echte macht en die verregaande controle?


De openbare executie op 22 nov 1963 van John F. Kennedy

Toevallig is op de Nederlandse Televisie de moord op John F. Kennedy weer wat nadrukkelijker in beeld. Want er is nu pas, na 60 jaar wat info vrijgegeven. En er volgt nog meer na 75 jaar. Maar dat gaat dan over mogelijke daders en de uitvoering. Wie heeft het nu precies gedaan?


Maar heel veel belangrijker is de vraag WAAROM en de WAT vraag! Wat heeft deze JFK, de jongste en bijzonder populaire president precies gedaan, om zo openlijk, als een afschrikwekkend voorbeeld voor hele de wereld, geëxecuteerd te worden? En dan wordt er een heel ander scenario duidelijk als we gaan kijken naar de korte geschiedenis voorafgaand aan de aanloop van die executie.


Beste mensen, ik heb natuurlijk de wijsheid niet in pacht. Maar er is wel iets zoiets als een patroon. Een patroon dat uiteindelijk zo diep ingesleten raakt, dat het een spoor blootlegt. Hoe meer de geschiedenis groeit, hoe duidelijker zichtbaar. Maar het is vooral ook wat meestal niet wordt genoemd. Er zijn prachtige theorieën over de daders en oorzaak. Die gaan over betrokkenheid van de CIA, de inzet van de Maffia, de Cubaanse problematiek, of dat JFK zelf stiekem Communist zou zijn.


Ik heb hier al eens eerder over bericht in mijn serie: "Het begin van een Nieuwe Wereld" en wel in deel (7) maar ik deel het hier nog eens. Let op: John F. Kennedy deed namelijk de meest serieuze poging ooit(!) om onder de macht van de bankstructuur uit te komen. Dat was zelfs al effectief in bedrijf gezet door hem. Een briljante aanval, die heel succesvol was.


Kom NIET aan het geldsysteem, oftewel...
Kom NIET aan het SCHULDEN systeem!


John Fitzgerald Kennedy daagde het geldsysteem uit. En hij was van plan om de twee meest lucratieve bezigheden voor het Militair Industriele Complex en het Banksysteem, te beëindigen. Oorlog en Schuldbewijzen. De twee meest geldscheppende activiteiten. Oorlog en geld uitlenen is een gouden combinatie. Een Staat die oorlog voert heeft altijd veel geld nodig. Regel een oorlog dan wordt je vanzelf gevraagd om geld te lenen. Dat wordt verstrekt door de Federale Reserve Bank (de FED) waarvoor de Staat rente aan hen moet betalen.


JFK wilde de oorlog in Vietnam stoppen en alle troepen terugtrekken in 1965 (Dat was bijna 10 jaar eerder(!) dan uiteindelijk is gebeurd op bevel van Nixon) Maar.... zijn halsmisdaad was zijn poging om de FED als onderdeel van het banksysteem van de Rothschild's en de andere families compleet buitenspel te willen zetten.


Executive Order 11110 was zijn eigen executive doodvonnis.

Op 14 juni 1963 gaf hij de Staat toestemming om zelf valuta uit te geven zónder tussenkomst van de bank. Met het uitvaardigen van de Executive Order 11110  (ik benadruk dit liever niet met een linkje, zoek het maar zelf even op)  heeft hij een hele slimme en brutale manier gevonden om de FED buitenspel te zetten. De FED had namelijk het exclusieve recht om dollars uit te geven die door goud gedekt werden. (toen nog)


Wat JFK deed, was toestemming geven aan het Ministerie van Financien om dit, als de Staat Amerika, nu zelf te doen met de zekerheidsdekking onder de valuta van.... ZILVER! In korte tijd werd zo al heel snel 4,3 miljard(!) Amerikaanse Dollars uitgegeven door de Staat zelf. Zónder daarvoor dus rente te hoeven betalen aan de FED. Een geniaal plan!


Maar het heeft amper 10 maand geduurd, om deze briljante aanval op het geldsysteem, door een van de machtigste mannen van de wereld, grondig onklaar te maken. Effectief gemaakt op 14 juni 1963 en nog geen vijf maanden later was hij al dood. (22 nov 1963) en al in maart 1964 opnieuw 5 maand verder, is de legale uitvoering van dit plan alweer gestopt. Zonder ooit een officiele politieke bekrachtiging van beëindiging te hebben gekregen. Een soort van stilzwijgend bloedeloos einde aan een geniaal plan.


Een geniaal plan voor de Verenigde Staten van Amerika dan, maar niet voor wie de geldstroom van de wereld bestuurt. En die insubordinatie van notabene de grootste wereldmacht in dit systeem, kon niet getolereerd worden. Dat moest heel erg duidelijk worden gemaakt.


DIT is, wat mij betreft, de 'niet genoemde reden' van het WAAROM! Is deze verklaring niet heel erg logisch? Is dit niet duidelijk genoeg voor u? Voor mij in ieder geval wel. Maar daarmee zijn we er nog niet, hoor.

Wel of geen elite, je bent nooit één van hen!

JFK was namelijk ook een soort van insider. De Kennedy familie genoot een hoog aanzien en het was bekend dat ze ook vrij hoog in de vrijmetselarij zaten. Dit was iemand met kennis, die zich bewust verzette en afzette tegen het gedachtengoed van de elite, waar hij zelf onderdeel van was. Iemand die wist wat de achilleshiel was en dapper dat gevecht aanging. Maar die zich desondanks toch nog chromelijk heeft vergist in de werkelijke reikwijdte, de werkelijke meedogenloosheid, de wrede brutaliteit en de intense diepte van dit kwaad.


Want dit was geen stille moord, die op allerlei plaatsen veel gemakkelijk in het geniep uitgevoerd had kunnen worden. Het was juist een openbare executie voor het oog van de wereld, waar de media volop aanwezig was, met een heel bewust doel. Een overtuigende en meedogenloze demonstratie van de totalitaire macht! Die nu, 60 jaar verder, eingelijk nog meer zegt over die macht.


Om niet alleen voor het oog van de hele wereld, met de camera's er bovenop, de President van Amerika te executeren, maar ook nog de invloed hebben om die onopgelost te kunnen houden. Het was bedoeld als een afschrikwekkend voorbeeld en een waarschuwing voor de complete elitaire wereld. Om de juiste orde in de hiërarchie glashelder te demonstreren. Om enige aspiraties en ideeën voor een greep naar de macht, mochten die nog leven, hiermee de kop volledig in te drukken.


De boodschap:

"Wie je ook bent en wat je ook wilt proberen, wij zijn de Eindbaas! Op eenzame hoogte! Begrepen?     

Dan vraag ik u nog een keer naar de invloed van de VN, na weer 60 jaar verder uitgebouwde macht en geldcontrole. Want met zoveel grip en controle op de wereldmacht, zou het feitelijk toch bijna onmogelijk moeten zijn om dan daarbuiten toch nog een oorlog te kunnen beginnen, zonder dat zij op de hoogte zijn, nietwaar?


Dat is dus ook niet zo. Oorlog en Geld. Het is de meest lucratieve combinatie. En als we terugtellen in de tijd, zien we zelfs dat juist de laatste eeuwen de bloedigste waren in de geschiedenis, met de meeste oorlogen. Oplopend! Tot aan nu. Ik heb u dat al laten zien. Zij controleren zowel het concept van goed, als dat zij het kwaad dient.


Zij onderhouden bewust gekweekte vijanden en tegenstanders om altijd en overal, chaos te kunnen starten. Met als afleidende motivatie voor in de media, dat religie, het geloof, culturele tradities en verschillen in politieke overtuigingen altijd de aanleiding zouden zijn voor een lokaal conflict.


Wij leven hier op aarde onder het kwaad, dat zich steeds comfortabeler en vertrouwder voelt met haar zorgvuldig opgebouwde macht door de eeuwen heen. Zodanig, dat ze die nu als overmacht beschouwt en zij zich ook niet meer zo nadrukkelijk verbergt. Ze zijn het stadium voorbij dat ontmaskering hen nog kan deren. En dat is het kenmerk van het naderende einde. De dagen van voor Noach...


Nogmaals, het is belangrijk om dat nu te gaan ontdekken en om u nog op het pad om te keren en een ander pad te volgen, dat een volkomen ander doel dient en een totaal tegengesteld einddoel kent. Die van eeuwige vrede. Het bestaat echt....


418 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page